Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

BoboHml

20. 7. 2009 15:06
Díra na trhu jsou nekuřácké hospody.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

20. 7. 2009 15:17
Re: Díra na trhu jsou nekuřácké hospody.

Stát v loňském roce vybral na spotřební dani z cigaret rekordních 47 miliard korun. Bylo to o osm miliard více, než se předpokládalo

Náklady na léčbu kouřením zapříčiněných onemocnění dosahují podle Králíkové devíti miliard korun ročně.

Nějaká divná matematika?

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

20. 7. 2009 14:47
Abych to shrnul...

....Vy vite o trzni POPTAVCE (ta tu bezesporu nejaka je) po jedne konkretni sluzbe a volate po ZAKONU, ktery by (Vasi) poptavce zajisti trzni NABIDKU. Je to tak?

-

A prijde Vam to normalni? Prislo by Vam normalni, kdyby nekdo vyzadoval zakon zajistujici v kazdem mestecku nad 5000 obyvatel cerstve loupaky trikrat denne?

0 0
možnosti
MM

uz jsem tady taky

20. 7. 2009 14:51
Re: Abych to shrnul...

Tohle není otázka trhu, ale přístupu ke zdraví. Asi jako kdyby trh měl rozhodovat o tom, jestli si restauratér má koupit ledničku nebo skladovat maso v polici ve skladu ;-D.

0 0
možnosti
W

Wolf778

20. 7. 2009 14:34
To je pořád dokola...

žádné argumenty, nové už vůbec ne. Zkuste se podívat třeba zde: http://www.nekuracke-restaurace.cz/. Jinak Vaše "právo jít do oblíbené hospody a aby se tam nekouřilo" IMHO žádný rozumný člověk nemůže uznat. Nepopírám, že těch nerozumných je hodně a dokoce čím dál víc. 

 

Jo a jsem celoživotní nekuřák.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

20. 7. 2009 14:31
Restaurace mě netrápí

obvykle se nějaká nekuřácká restaurace dá najít a je to opravdu volba majitele, jestli stojí o zákazníky takové nebo makové. :-/

Ale vadí mi kuřáci, kterým nevadí, že jejich smrad obtěžuje okolí. Kuřák, který nastoupí do tramvaje těsně po vdechnutí posledního šluka, který pak vypouští mezi našlapaný dav, to je na přesdržku. Přeju takovým expertům, aby jim poblil triko nějaký nešťastník, kterému se z toho smradu udělá opravdu šoufl. Rv

0 0
možnosti
JK

Terrurek

20. 7. 2009 14:11
me hrozne smrdej vonavky

(dokonce mi zpusobujou dychaci obtize a alergickou reakci organismu)...

 taky mi odsouhlasite ze vase stara na seme doma nesmi caknout zadnej picifuk nebo muze ja to musim tolerovat... diky za Odp.

0 0
možnosti
ZS

Z-S

20. 7. 2009 14:07
Aaaa, jak moudre, se vsemi argumenty se

vyporadat predem, jsem neljepsi na svete, hura!

Ale obavam ze bod 1 jste zcela nepochopil - kuraci si sve kurarny zalozili, resp. jsou lide ochotni jim je provozovat a obecne se tomu rika hospoda! Naopak, nikdo vam nebrani otevrit si vlastni nekurackou nalevnu kde budete tocit nejaky lokalni patok ala Dalesice, jiste vydelate majlant. To je ta dira na trhu!

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Běžný pravicově smýšlející pracující člověk. Zbytky svého volného času věnuje práci v neziskové dětské organizaci Pionýr, kde pracuje v turistickém oddíle Černý delfín, je statutárním zástupcem krajské organizace, členem republikové rady a místopředsedou organizace. Má ženu a dvě dospělé ratolesti na studiích.Poslední dobou již na psaní blogů nemá vůbec čas a ani chuť.
V diskusi je k nalezení jako "uz jsem tady taky".