Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

admiral666

24. 3. 2010 15:53
zklamala cela mafianska pravice

a klame celych 20 let sve zrudne existence. Nejake strkanice Premysla s Tupolem jsou jen epizodkou v jejich nezadrzitelne ceste na smetiste dejin R^

0 0
možnosti

uz jsem tady taky

24. 3. 2010 16:35
Re: zklamala cela mafianska pravice

To jako kupředu levá, zpátky ni krok? Děkuji nechci, i kdyby Topolánek řekl mnohem horší věci, furt to nebude tak zlé, jako dalších 40 let komunismu, byť pod nálepkou socdem.

0 0
možnosti

statečný

24. 3. 2010 15:38
Nezklamal

Je to nová naděje ODS!!!!

0 0
možnosti

písařova Heřmanka

24. 3. 2010 15:23
pravda

Sobotka poškodil ODS víc než  výroky pana Topolánka.paní Němcová mě také zklamala.. v radiožurnálu byla falešná ..nerespektuje rozhodnutí ,že Topolánek neodstoupí.když den před tím v čt komentáře,tvrdila že rozhodnutí pana předsedy Topolánka bude plně respektovat.Stále se podílí na puči a s rozhodnutím předsedy není smířena.To voliče odrazuje víc než sám Topolánek.Voliči ODS bez Topolánka  stranu nechtějí přijmout.

0 0
možnosti

Edmund Černá Zmije

24. 3. 2010 15:30
Re: pravda

To je zajímavé. A jak nerespektovala Němcová Topolánkovo rozhodnutí?

-

Já ten radiožurnál neslyšel, tak by mě zajímalo, co řekla. Otázkou je, co si představovat pod respektováním něčího rozhodnutí. Rozhodně bych to nezaměňoval se souhlasem s tímto rozhodnutím.

0 0
možnosti

Edmund Černá Zmije

24. 3. 2010 14:59
Sobotka vidí dál

než k volbám. Je mu jasné, že ODS tyhle volby prohraje, a to poměrně výrazně. Prohraje je kvůli Topolánkovi a jeho lidem, jako je Langer. Sobotka sází na to, že po prohraných volbách konečně ODS dojde, že je třeba se Topolánka a jeho lidí zbavit. A tento manévr měl ukázat, že Sobotka Topolánkův člověk není. Že až Topoánek konečně padne, tak Sobotka nemíní padnout s ním, být s ním v jednom pytli. :-/

0 0
možnosti

krysodlak pizmovy

24. 3. 2010 15:02
Re: Sobotka vidí dál

ja si myslim ze za Sobotkovy nitky taha Klaus. A jinak je to od Sobotky naprosto pokrytecne, za stav dnesni ODS a vysledek voleb je stejne odpovedny jako Topolanek, jen se zbabele snazi hodit vsechno na druheho.

0 0
možnosti

vencv

24. 3. 2010 14:55
Ad Zklamals Přemysle

Dle mého názoru předkládá M. Matyáš správné hodnocení situace Topolánek - Sobotka a další názorově blízcí. Na rozdíl od autora se však  domnívám, že Dr. Sobotka svůj počin jistě promýšlel, ale jak je vidět, přecenil svůj osobní vliv na politické dění v ODS.

Na okraj diskuze lze ovšem také konstatovat, že pravicovému, konzervativnímu politikovi příliš nesluší (i když jistě ztepilá fotografická) prezentace v tak vyhraněně orientovaném časopise, jako je LUI. Morálně společenský prohřešek byl namístě a neobvykle rychle potrestán. Profesionálně promyšlená marketingová volební aktivita přináší své ovoce; stejně tak Dr. Sobotkovi.

0 0
možnosti

Vikina

24. 3. 2010 14:37
Musím nesouhlasit

Stále se tu totiž vychází z toho, že tu máme jakousi demokracii a můžeme snad něco rozhodnout sami. Nikdy tomu tak nebylo a nebude, budou jen země, kde to mají lepší a kde horší. U nás je to (stejně jako v ostatních postkomunistických státech) totálně v háji a politici předvádějí jen to, co vždycky - utvoří se elita, a ta mezi sebe žádného slušného člověka nepustí. Je to domluvená parta darebáků, která spolu táhne. Na tom nic nemění skutečnost, že v médiích po sobě pálí o sto pryč, ve skutečnosti jsou to kámoši nesmírní.

Takže, opakuji: normální lidi nemohou nic, leda vzít pušku do ruky - jenže, kde ty pušky vzít.

0 0
možnosti

uz jsem tady taky

24. 3. 2010 14:44
Re: Musím nesouhlasit

I přes své šediny a dlouhou životní zkušenost odmítám vidět svět tak negativisticky, já demokracii věřím, nedotknutelnost elit zapřičiňuje naše lhostejnost a neochota se postavit proti zvůli a bezpráví.

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Běžný pravicově smýšlející pracující člověk. Zbytky svého volného času věnuje práci v neziskové dětské organizaci Pionýr, kde pracuje v turistickém oddíle Černý delfín, je statutárním zástupcem krajské organizace, členem republikové rady a místopředsedou organizace. Má ženu a dvě dospělé ratolesti na studiích.Poslední dobou již na psaní blogů nemá vůbec čas a ani chuť.
V diskusi je k nalezení jako "uz jsem tady taky".